Margareta Toma – Psiholog Clinician, Psihoterapeut Supervizare

margaretaMargareta Toma este Psiholog Clinician, Psihoterapeut Practicant Supervizare, cod personal 15942, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania -Licentiata in Sociologie-Psihologie(3ani) -Studii Universutare de Master(2 ani)  Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica in cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti – Formare (4 ani), in  Psihoterapia Centrata pe Persoana, avand la baza principii foarte sim­ple si nonintruzive, este foarte eficienta pentru o mare varietate de persoa­ne care isi exprima deschis nevoia de a fi ajutate. Psihoterapeutul  Marga, in cadrul sedintelor de psihoterapie devine un simplu compaion al clientului sau, lasandu l pe client liber sa isi exploreze gandurile, sentimentele reale, acceptandu-le, indiferent de con­tra­dictiile lor, si integrandu-le  in propriul „self“.

Despre

Margareta Toma este Psiholog Clinician, Psihoterapeut Practicant Supervizare, cod personal 15942, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania -Licentiata in Sociologie-Psihologie(3ani) -Studii Universutare de Master(2 ani)  Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica in cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti – Formare (4 ani), in  Psihoterapia Centrata pe Persoana, avand la baza principii foarte sim­ple si nonintruzive, este foarte eficienta pentru o mare varietate de persoa­ne care isi exprima deschis nevoia de a fi ajutate. Psihoterapeutul  Marga, in cadrul sedintelor de psihoterapie devine un simplu compaion al clientului sau, lasandu l pe client liber sa isi exploreze gandurile, sentimentele reale, acceptandu-le, indiferent de con­tra­dictiile lor, si integrandu-le  in propriul „self“. Marga lucreaza cu oameni care au intampinat  probleme intr-un moment al vietii lor, cu persoane care sufera de comportamente anxioase cauzate de stres, persoane cu tulburari nevrotice, psihosomatice sau somatoforme, adulti cu probleme de adaptare, copii cu dificultati scolare si de adaptare, adolescenti cu diverse tulburari de comportament, parinti care au probleme de relationare si comunicare cu copiii lor. De asemenea Marga, abordeaza clientul intr un mod umanist cu privire la natura umana. .    Alilierile sale: -       Colegiul Psihologilor din Romania -       Federatia Romana de Psihoterapie -       Asociatia Romana de Psihoterapie Centrata pe Persoana

Specializari

 • Psihologie clinica
 - Psihoterapii cognitiv-comportamentale de scurta durata – Psihoterapii de cuplu si de familie – Consilierea persoanelor cu tulburări de adaptare – Consiliere psihologică individuala si în şcoală – Consiliere familială şi de cuplu – Consiliere si  managementul traumei,furiei si agresivitatii – Depresie, anxietare, atacuri de panica,fobii,ganduri si tentative de suicid, suferinta,doliu,pierdere,separare,divort, insomnii. – Psihoterapia dependentelor de:

 • Atasamentul de persoane
 • Alcol
 • Droguri
 • Jocuri de noroc
 • Pornografie
 • Sex
 • Dezvoltare personala

-       Cresterea abilitati de a comunica -       Stima de sine scazuta si cresterea ei -       Atentie si concentrare

 • Tehnici proiective:
 • Testul arborelui
 • Testul familiei
 • Testul persoanei

Metoda de relaxare in depresie Focusingul In timp ce mintea ne poate juca feste, senzatiile corporare vor fi intotdeauna fidele adevarului despre ceea ce ni se intampla.In momentul in care ne aflam intr-o situatie dificila in viata, coplesiti de anxietate si depresie, este important ca pentru inceput sa aflam cu certitudine de ce ne aflam in aceasta situatie. Prin focusing putem intelege cum am ajuns in acest punct al vietii, sa devin constienti de problemele si intrebarile care ne framanta, sa ne acceptam pe noi insine, sa ne eliberam de efectele traumelor mai vechi sau mai recente, sa aducem calmul in viata noastra, sa fim in stransa legatura cu viata si fiinta noastra, sa regasim posibilitatile interioare de care dispunem, sa luam decizii mai intelepte. O sedinta obtinuta de focusing dureaza intre 10 si 60 de minute, timp in care clientul tine ochii inchis si isi indreapta atenstia spre interiorul sau.

Disponibilitate si tarife

Disponibilitate:

L-V      10:00—16:00

S – discutabil

SPECIALISTUL CONFIDENT-  Margareta Toma ofera reduceri persoanelor defavorizate din punct de vedere financiar. Cereti o oferta la contact@psihoterapieconfident.ro daca va aflati intr-o situatie financiara delicata  si aveti nevoie de suport specializat!

TARIFE SPECIALIST CONFIDENT Margareta Toma

Nr. crt. Serviciul prestat Preţ
Observaţii
1 Psihoterapie  integrativa

individuala – copii,

adolescenti, adulti

80 lei 50 min
ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn