CAMELIA MIHAILA – Consilier dezvoltare personala, psiholog

CameliaCamelia este licentiata in Psihologie si masterand in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, in cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti.

De asemenea, este specializata in consiliere pentru dezvoltare personala avand competente in psihopedagogie, dobandite in cadrul primei facultati cu specializare didactica.

A participat la numeroase workshopuri din domeniul psihologiei, avand peste 150 ore de dezvoltare personala.
Persoana calda, autentica, cu o buna capacitate de a asculta, de a comunica, empatica, capabila de a-ti oferi suport pentru a face fata mai bine situatiilor dificile de viata, frustrarilor, diverselor suferinte cu care te confrunti si de a-ti arata ca perceptia ta asupra oricarui eveniment depinde de pozitia sau “unghiul” din care privesti acea experienta.

Despre

Camelia este licentiata in Psihologie si masterand in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, in cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti. De asemenea, este specializata in consiliere pentru dezvoltare personala avand competente in psihopedagogie, dobandite in cadrul primei facultati cu specializare didactica.
A participat la numeroase workshopuri din domeniul psihologiei, avand peste 150 ore de dezvoltare personala.

Persoana calda, autentica, cu o buna capacitate de a asculta, de a comunica, empatica, capabila de a-ti oferi suport pentru a face fata mai bine situatiilor dificile de viata, frustrarilor, diverselor suferinte cu care te confrunti si de a-ti arata ca perceptia ta asupra oricarui eveniment depinde de pozitia sau “unghiul” din care privesti acea experienta. Observând o situatie din pozitii diferite, iesi pe moment din ceea ce experimentezi in prezent si esti pus in situatia de a colecta noi informatii si de a te raporta la acel eveniment dintr-o alta perspectiva. Doi sau mai multi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea lucruri total diferite. In functie de cunostintele lor si de experienta de viata, fiecare va da alt sens si alta semnificatie unor obiecte, evenimente, cuvinte, atitudini si comportamente ale altor oameni.
“Toata cunoasterea noastra isi are originea in perceptiile noastre.” (Leonardo da Vinci)
Prin urmare, zambeste, bucură-te şi, în cazul în care circumstanţa sau condiţia de acum sunt unele pe care alegi să le schimbi, alege, pur şi simplu, să le trăieşti ca experienţă – altfel.

Specializari

– Consiliere individuala:

  • Autocunoaştere
  • Sporirea încrederii-stimei-imaginii de sine
  • Dificultati de comunicare, relationare, adaptare
  • Anxietate
  • Depresie
  • Tehnici de gestionare a gândurilor și a emoțiilor negative
  • Dificultati in luarea deciziilor
  • Managementul conflictului
  • Managementul stresului la locul de muncă

– Consiliere cuplu
– Consiliere copii
– Consiliere telefonica, la sediu si/sau online, inclusiv pentru persoane din provincie sau stabilite in strainatate care doresc sa discute cu un specialist in limba materna

Disponibilitate

Luni –Vineri: 18:30 – 21:30
Sambata: 10:00 – 18:00

Formular de contact

*Nume

Telefon

*Email

Mesaj

Beneficiati de consiliere gratuita:

Selectati metoda prin care doriti sa beneficiati de consiliere gratuita:

*In cazul in care selectati varianta a) ID Skype, va rugam sa completati campul de mai jos:
ID Skype: