Comunicare si relationare eficiente

COMUNICARE SI RELATIONARE EFICIENTE-Workshop 26.10.2017

Couple talking at home

Comunicarea si relationarea defectuoase pot conduce adesea la probleme serioase precum incapacitatea de mentinere in relatii, divort, concediere, instrainare de cei apropiati.

Cursul se adreseaza persoanelor dornice sa descopere modalitati noi, eficiente de relationare si comunicare cu ceilalti.

Beneficiile participarii la curs:

In cadrul cursului veti invata cum sa inlocuiti conflictul cu o stare de confort interior, astfel veti reduce stresul si implicit aceasta noua atitudine va conduce catre o intimitate mai buna cu partenerul, va creeaza posibilitatea de a-i intelege mai bine pe ceilalti si de a fi inteles la randul dumneavoastra, va genereaza satisfactie castigand timp pretios, productivitate, succes in cariera si multe alte beneficii. Veti invata de asemenea sa deveniti o persoana asertiva, care isi  respecta propriile nevoi de exprimare, dar in egala masura respecta si punctul de vedere al celorlalti.

Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h).

Data cursului: Joi, 26.10.2017, orele 18.00 – 21.00.

Unde: CENTRUL CONFIDENT de TRAINING & PSIHOLOGIE, Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5

Cat costa si cum achit?

Cost: 70 lei/persoana. Se poate achita direct la curs. Persoanele care au mai participat la cursurile noastre vor achita doar 50 lei.

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.

Inscrieri:

Transmiteti un email la contact@psihoterapieconfident.ro scriind la subiect: “inscriere curs comunicare“. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.

Contact pentru intrebari, nelamuriri: 0733.558.031, contact@psihoterapieconfident.ro