Consiliere Gratuita ONLINE sau la “Centrul CONFIDENT”

CONFIDENT poate oferi consiliere gratuită pentru O ȘEDINȚĂ sau maxim două, doar pentru persoanele cu posibilități materiale reduse și care au nevoie urgentă să discute cu un specialist.

Alegeți un specialist dintre cei prezentați mai jos făcând click pe profilul său și completați formularul* aflat în josul paginii  de prezentare a specialistului ales. Menționați printr-un MESAJ SCURT cu ce anume vă confruntați și ce asteptări aveți din partea consilierului. Veti fi contactat în cel mai scurt timp de specialistul CONFIDENT căruia i-ați adresat mesajul. Pentru a alege specialistul, informați-vă  citind la rubrica SPECIALIZARI, pentru a vă asigura că solicitarea dumneavoastră se încadrează în aria de competență a celui ales.

Dacă nu vă puteți decide asupra unui specialist, completați formularul de pe această pagină și vă vom recomanda noi pe cine credem că este mai potrivit pentru a oferi suport solicitării dumneavoastră.

Mulțumim pentru încrederea acordată!

*Informațiile pe care le veți menționa în formular sunt confidențiale și nu vor apărea pe site. Aceste informații sunt vizibile și necesare doar pentru consilierul căruia i le adresați, putând astfel intra în contact cu dumneavoastră.

Echipa de consilieri voluntari

 • Roxana Mihailescu

  Roxana este consilier pentru dezvoltare personală, cu studii în psihologie si o temeinică pregătire în psihoterapie integrativă. Este o persoană deschisă, caldă, echilibrată, inteligentă, şi iubitoare de oameni şi de frumos. Talentul înnăscut şi cultivat de a-i înţelege pe ceilalţi şi…

  Mai mult
 • Carmen Manastireanu

  Carmen Ionescu

  Carmen este licentiata in Psihologie si masteranda in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, in cadrul Universitatii Ecologice  Bucuresti…

  Mai mult
 • Francisca Conovici

  Francisca este licentiata in Psihologie in cadrul Facultati de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, in prezent urmand o  formare in psihologie experientiala in cadrul masterului Evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si a famliei.

  Mai mult
 • Photo - Razvan Pintea

  Razvan Pintea

  Eu pot fi oglinda in care sa-ti gasesti propriul adevar, pentru ca doar asa iti poti recapata secundele irosite…

  Mai mult

 • Burcea Gabriela Adina

  Gabriela Adina Burcea 

  Deschisa, altruista, empatica si dornica sa ofere sprijin celor care intampina dificultati in gestionarea unor situatii de viata cu care se confrunta pe plan personal sau profesional.

  Mai mult
 • Raluca Elena Moisescu

  Raluca este consilier pentru dezvoltare personala. Este absolventa a Facultatii de Psihologie si masteranda in Psihodiagnoza Cognitiva si…

  Mai mult
 • poza profil 1

  Cristina Eftimie

  Cristina are studii de psihologie în cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti şi peste 250 ore de dezvoltare personală. Deţine specializarea de consiliere pentru dezvoltare personală asigurând un cadru securizant pentru discutarea şi depăşirea unor impasuri apărute în contextul personal sau profesional.

  Mai mult
 • talida-faur

  Talida Faur

  Daca ai nevoie de un consilier deschis, echilibrat si empatic, care sa te sprijine in situatiile dificile cu care te confrunti si sa te ghideze sa iti regasesti resursele interioare, nu ezita sa ma contactezi. Cu incredere si implicare vom reusi impreuna sa analizam dificultatile personale din mai multe perspective si sa gasim solutiile optime.

  Mai mult
 • Camelia

  Camelia Mihaila

  Camelia este licentiata in Psihologie si masterand in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, in cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti. De asemenea, este specializata in consiliere pentru dezvoltare personala avand competente in psihopedagogie, dobandite in cadrul primei facultati cu specializare didactica.

  Mai mult
 • Aura Bayhan

  Aura Bayhan

  Aura este consilier pentru dezvoltare personala, cu Licenta in Psihologie si in formare in metoda de Comunicare Relationara e.s.p.e.r.e. Mama a unui tinere adulte, intelege dinamica realatiei parinte copil dar si dinamica emotiilor noastre.

  Mai mult
 • Iulia Manolescu

  Iulia este psiholog, psihoterapeut, acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania…

  Mai mult
 • Marius

  Marius Luca

  Marius si-a descoperit inclinatia pentru psihologie apeland el insusi la serviciile unui specialist care i-a oferit consiliere in dezvoltare personala. Vazand cat de eficient si-a atins obiectivele facand echipa cu specialistul, a apreciat valoarea profesiei…

  Mai mult
 • Andreea Roman

  Andreea este ghidata de pasiunea pentru bunastarea si sanatatea mentala a celor ce ii solicita ajutorul…

  Mai mult
ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn