Depasirea dependentelor (de substante, jocuri de noroc, sex etc.)

Workshop 21.09.2018

Cine poate participa?

Workshopul se adreseaza persoanelor direct interesate pentru ele insele sau pentru cei apropiati, dar si psihologilor care se formeaza ca dependente centrul confidentterapeuti. Vizeaza de asemenea pe cei care constientizeaza dezavantajele dependentei, pe cei care au incercat singuri sa renunte dar nu au gasit modalitatea eficienta.

Beneficiile participarii la curs:

Dupa parcurgerea cursului participantii vor intelege mecanismul comportamentului dependent, vor insusi  cunostinte, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea impulsului adictiei si iesirea din cercul vicios (impuls, punerea in act a comportamentului dependent, vinovatie-deprimare, scaderea sentimentului de stima personala, auto-ruinare).

Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h).

Datacursului: Vineri, 21 Septembrie 2018, orele 17.00 – 21.00.

 

Unde: CENTRUL CONFIDENT de TRAINING & PSIHOLOGIE, Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5

 

Cost:  100 lei/persoana sau 80 lei pentru persoanele care au mai participat la cursurile Centrului Confident. Se poate achita direct la curs.

Trainer: Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica. Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.

 

Inscrieri: Transmiteti un email la contact@psihoterapieconfident.ro scriind la subiect: “inscriere curs dependente“. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.

 

Contact pentru informatii: 0733.558.031, contact@psihoterapieconfident.ro