Gaidarji Amalia

Poza AmaliaAmalia este o persoană deschisă, de încredere, dedicată, înțeleaptă, caldă, echilibrată, inteligentă şi intuitivă. Abilitățiile ei de comunicare, ascultare activă, empatie, analiză si firea suportivă o ajută să se adapteze la nevoiile și specificul fiecărui client. Focusată pe soluții, autentică și prezentă, oferă cu ușurință perspective noi aspra situațiilor de viață.

Cât despre experiența profesională și de viață, Amalia este practician, cu experiență de peste 3 ani în Medicină Șamanică Incașă, ThetaHealing și Ho’oponopono; de asemenea, este trainer autorizat și proaspăt consilier pentru dezvoltare personală.

A participat la numeroase workshopuri și seminarii, în țară și străinatate, din următoarele domenii: dezvoltare personală, comunicare, inteligență emoțională și abundență & gestionarea baniilor și spiritualitate, de asemenea, a absolvit și studii postuniversitare in domeniul economic.

Despre

“Viața pentru mine este o călătorie de autodescoperire și de conștientizare a puterii creatoare lăuntrice. Cred în capacitatea noastră de metamorfoză, din larvă în fluture, care ne permite să ne descoperim darurile unice și strălucirea interioară pentru a le manifesta în lume, cu grație și frumusețe.

Intenția mea este de a crea un cadru sigur de discuție, experimentare și introspecție și de a te ghida pe parcursul acestei călătorii de autocunoaștere pentru a descoperi resursele tale interioare nebănuite și curajul de a trăi autentic.“

Cu drag, Amalia

Despre :

Amalia este o persoană deschisă, de încredere, dedicată, înțeleaptă, caldă, echilibrată, inteligentă şi intuitivă. Abilitățiile ei de comunicare, ascultare activă, empatie, analiză si firea suportivă o ajută să se adapteze la nevoiile și specificul fiecărui client. Focusată pe soluții, autentică și prezentă, oferă cu ușurință perspective noi aspra situațiilor de viață.

Cât despre experiența profesională și de viață, Amalia este practician, cu experiență de peste 3 ani în Medicină Șamanică Incașă, ThetaHealing și Ho’oponopono; de asemenea, este trainer autorizat și proaspăt consilier pentru
dezvoltare personală.

A participat la numeroase workshopuri și seminarii, în țară și străinatate, din următoarele domenii: dezvoltare personală, comunicare, inteligență emoțională și abundență & gestionarea baniilor și spiritualitate, de asemenea, a absolvit și studii postuniversitare in domeniul economic.

Specializari

Domenii de expertiză:

– transformări interioare

– gestionarea perioadelor de tranziție (pierderi, confuzie, debusolare, atașamente);

– abundență și gestionarea resurselor financiare /restructurarea datoriilor;

– sporirea încrederii și aceptării de sine;

– relaționarea armonioasă si gestionarea conflictelor;

– gestionarea gândurilor și emoțiilor (dependente);

– metode de relaxare și eliberare de stres;

– motivația interioară (descoperirea valorilor personale, spiritualitate);

– curaj (eliberarea de frici);

– Asumarea puterii personale (a spune nu, granițe personale, autenticitate).

Disponibilitate

Disponibilitate:

– Consiliere online sau la sediul din SIBIU.

– Program flexibil.

Formular de contact

*Nume

Telefon

*Email

Mesaj

Beneficiati de consiliere gratuita:

Selectati metoda prin care doriti sa beneficiati de consiliere gratuita:

*In cazul in care selectati varianta a) ID Skype, va rugam sa completati campul de mai jos:
ID Skype: