Mihaela Covtun

Mihaela Covtun,psiholog clinician,profesor logoped, psiholog in psihopedagogie speciala,,acreditata la Colegiul Psihologilor din Romania.

Sunt licentiata in psihologie,master in psihologie la Universitatea Bucuresti.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor m-am dedicat profesiei prin cursuri si specializari:
Psihologie clinica,Interventii si terapii de scurta durata focalizate pe problema,Tehnici si metode de interventie comportamentala, Dezvoltarea limbajului la copii, Formare in terapie ABA (experienta de peste 10 ani in recuperarea copiilor cu autism),Curs de formator de formatori.
De-a lungul timpului am ascultat povesti de viata, am empatizat cu fiecare client dorind ca acestia sa constientizeze ceea ce li se intampla si sa invete sa faca fata provocarilor; “Oamenii nu sunt afectati de ceea ce li se intampla,ci de modul cum inteleg ceea ce li se intampla.” 

Am consiliat si mai ales am luptat impreuna cu multe familii sa recuperez copiii cu nevoi speciale (autism,retard,intarziere mintala si de limbaj) dandu-le o sansa in viata.
Incurajez fiecare persoana sa apeleze la un specialist atunci cand se confrunta cu o situatie mai dificila pentru a nu fi prea tarziu. Evaluarea si identificarea problemelor sunt etape extrem de importante in demersul terapeutic Sunt pregatita sa-ti ofer ajutor,daca si tu esti pregatit sa lupti pentru tine.

“Nimeni nu este inutil in aceasta lume daca alina povara ce atarna pe umerii semenilor sai.”

Charles  Dickens

Despre

Mihaela Covtun, psiholog clinician, profesor logoped, psiholog in psihopedagogie speciala, acreditata la Colegiul Psihologilor din Romania.
Sunt licentiata in psihologie, master in psihologie la Universitatea Bucuresti.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor m-am dedicat profesiei prin cursuri si specializari:
Psihologie clinica, Interventii si terapii de scurta durata focalizate pe problema, Tehnici si metode de interventie comportamentala, Dezvoltarea limbajului la copii, Formare in terapie ABA (experienta de peste 10 ani in recuperarea copiilor cu autism), Curs de formator de formatori.
De-a lungul timpului am ascultat povesti de viata, am empatizat cu fiecare client dorind ca acestia sa constientizeze ceea ce li se intampla si sa invete sa faca fata provocarilor; “Oamenii nu sunt afectati de ceea ce li se intampla, ci de modul cum inteleg ceea ce li se intampla.”
Am consiliat si mai ales am luptat impreuna cu multe familii sa recuperez copiii cu nevoi speciale (autism,retard,intarziere mintala si de limbaj) dandu-le o sansa in viata.
Incurajez fiecare persoana sa apeleze la un specialist atunci cand se confrunta cu o situatie mai dificila pentru a nu fi prea tarziu. Evaluarea si identificarea problemelor sunt etape extrem de importante in demersul terapeutic Sunt pregatita sa-ti ofer ajutor, daca si tu esti pregatit sa lupti pentru tine.

“Nimeni nu este inutil in aceasta lume daca alina povara ce atarna pe umerii semenilor sai.”

Charles  Dickens

Specializari

Evaluare psihologica;

Consultanta psihologica;

Interventie / asistenta psihologica;

Terapie de scurta durata;

Managementul Furiei (Tehnici de relaxare);

Tulburari de comportament (comportament opozant, hiperactivitate);

Logopedie;

Terapia ABA;

Terapie ocupationala;

Terapii specifice persoanelor cu dizabilitati (Autism, sindrom Down, Retard mintal, intarziere in dezvoltarea limbajului);

Training;

Consiliere;

Stil de viata sanatos.

Disponibilitate si tarife

Disponibilitate.

Luni : 9 00 -18 00

Sambata 9 00 -13 00

Tarife.

Evaluare psihologica ( depresie,anxietate,stima de sine,etc) – 100 lei

Consultanta psihologica – 100 lei

Interventie / asistenta psihologica – 100 lei

Terapie psihologica (focalizata pe problema) – 100 lei

Tehnici de relaxare (managementul furiei) – 100 lei

Evaluare – interventie logopedica – 100 lei

Consiliere – consultanta in vederea recuperarii copiilor cu dizabilitati ( pentru familii ) – 120 lei

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn