Radiaza de 8 martie!

Luna Martie este una dedicata sexului frumos, florile si cadourile fiind la mare cautare de catre barbatii care doresc sa aduca un zambet pe chipul fiecarei femei importante pentru ei. Insa doar pe data de 8 martie este nevoie de astfel de gesturi? Oare lucrurile ce aduc zambete: o floare, o ciocolata, pot fi oferite intr-o singura zi a anului, si anume, 8 Martie? Evident ca gesturile marunte conteaza pentru fiecare femeie in orice moment al anului, doarece o fac sa se simta apreciata.

Pentru ca in Romania, Ziua Femeii este importanta si drept urmare reprezinta un prilej de sarbatoare, iata doamnelor, cateva aspecte de care sa tineti cont pentru a va imbunatati starea de spirit:

  1. Cu siguranta va doriti o zi deosebita fata de cele cotidiene si ati asteptat-o pentru a va rasfata cu diverse activitati placute si relaxante. La ce anume v-a dus gandul cand va ganditi la „rasfat”: o programare la coafor,  masaj, impachetari, cosmetica, spa, shopping?  Ce anume va propuneti sa va oferiti?
  2. Singura? Si ce daca? Lasa comparatiile cu alte femei pe care le consideri mai „norocoase”. Este esential sa te tratezi tu bine si sa iti oferi bucurii pentru suflet. Cum? Ce flori iti plac? Pentru ca toate femeile merita in aceasta zi o floare, mergi si cumpara-ti chiar tu. Nu ezita sa iti bucuri sufletul cu buchetul preferat sau un ghiveci care sa iti decoreze spatiul personal. Nimeni nu stie sa aleaga mai bine florile preferate decat noi insene.
  3. Mentine o relatie buna cu tine: respecta-te pentru a fi respectata si iubeste-te pentru ca ceilalti sa te iubeasca! Totul porneste de la tine, din interiorul tau! Imbraca-te frumos astazi alegand o rochie feminina sau ceva care sa te puna in valoare, aranjeaza-ti parul (la coafor de preferat), asorteaza-ti accesorii, mergi tinand coloana dreapta, capul sus si… buzele rujate lasa-le sa imparta zambete tuturor celor care te saluta. Lasa complimentele sau privirile admirative indreptate asupra ta, sa se duca la tinta, in esenta feminitatii tale spunandu-ti tie insati: „da, le merit pe deplin, sunt si ma simt cu adevarat frumoasa si speciala”.

Tu, femeie frumoasa, ai dreptul sa te bucuri in fiecare zi de ceea ce te inconjoara, nu ezita, nu pierde acest timp frumos din viata ta, pentru ca aceste momente curg ca un rau pe care nu il poti atinge de doua ori in acelasi loc, deoarece fluxul apei care trece, nu se mai intoarce!

Bucura-te de fiecare moment din viata ta!

Articol de Psiholog, Consilier dezvoltare personala, Consilier vocational  Francisca Conovici

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *