Seminarii si training-uri

Dezvoltarea si training-ul angajatilor este o parte importanta din misiunea CONFIDENT. O echipa puternica, functionala si proactiva este de baza pentru bunul mers al companiei dumneavoastra. Indiferent cat de bune sunt rezultatele, angajatii dintr-o institutie bine organizata atat in ce priveste strategia manageriala a firmei, cat si a climatului interuman vor fi mult mai productivi, stabili si implicati sa contribuie la bunastarea firmei decat angajatii unei firme cu rezultate bune dar fara limite bine trasate atat in ce priveste respectarea ierarhiei, a sarcinilor cat si a relatiilor interumane.

CONFIDENT  ofera multe posibilitati de instruire atat a dumneavoastra cat si a angajatilor, adaptate perfect nevoilor organizatiei.  Va stam la dispozitie cu diverse teme de cursuri, seminarii pe grupuri de lucru, la dumneavoastra la firma, la sediul nostru sau outdoor.

Exemple de cursuri oferite:

Relatii si comunicare la locul de munca

Intimidarea la locul de munca

Team building

Imbunatatirea abilitatilor de ascultare

Comunicare eficienta si abilitati interpersonale

Abilitati de rezolvare a conflictelor

Managementul stresului

Conflicte multiculturale

Imbinarea armonioasa a carierei cu viata de familie

Responsabilizarea si motivatia in cariera

Crearea si mentinerea unei echipe de elita

Traversarea schimbarilor organizationale

Confruntarea cu angajatii dificili

Prevenirea violentei la locul de munca

Evitarea si rezolvarea cazurilor de hartuire sexuala

Evitarea si depasirea adictiilor

Intimidarea si marginalizarea angajatilor

Doliu/separatie

Boli psihice la locul de munca

Managementul furiei si escaladari de situatii

Educatie sexuala

Parenting pentru institutii care lucreaza cu copii (ADHD, probleme de comportament la copii si adolescenti, regresie scolara)

Recunoasterea si depasirea depresiei si anxietatii

Programele noastre sunt concepute pe specificul organizatiei si adaptate pentru a satisface nevoile actuale ale angajatilor dumneavoastra. Sunt programe de 2-4 ore sau cursuri mai amanuntite care pot dura pana la 2-3 zile.

Oferim programe specializate pe training de grup, de dezvoltare personala care includ atat constientizarea dificultatilor si limitelor fiecarui angajat, dar si imbunatatirea modului cum interactioneaza cu ceilalti colegi sau cu superiorii.

Efectuam  evaluari si testari ale personalitatilor angajatilor, rezultatele evidentiind cine ar trebui sa se ocupe de cerinte diverse ale firmei (unele persoane sunt potrivite pentru gasire de idei constructive, altele sunt active si este ideal sa fie trimise pe teren, iar altele sunt meticuloase si bine focusate si ar fi potrivite pentru munca repetitiva, de atentie).

Contactati-ne cu incredere si vom veni cu promptitudine si eficienta in rezolvarea cerintelor dumneavoastra!