Sporeste-ti motivatia pentru a realiza ceea ce iti propui!

Găsește-ți motivația pentru a realiza ceea ce îți propui!

Workshop 26 Iulie 2017

 

Beneficiile participării la curs:

În cadrul cursului vei învăța exerciții pentru eficiența și satisfacția în plan personal și profesional. Înveți să te automotivezi, să fii perseverent și constant în a-ți atinge scopurile propuse. Conștientizezi ce autosabotori obișnuiai să folosești pentru a amâna și evita realizarea target-urilor și înveți să îi contracarezi. Dacă aplici ce afli în timpul cursului, vei deveni mulțumit de tine însuți, de acțiunile tale, culegi roadele perseverenței.

Cursul este interactiv, se vor lua în discuție teme personale sau ale cunoscuților. Participanții vor primi materiale cu informații utile și vor realiza în cabinet exerciții practice de depășire a dificultăților.

La sfârșitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop și adeverințe de practică pentru studenții la psihologie (pentru maxim 10 h).

Când: Joi, 26.07.2018, orele 17.00 – 21.00.

Unde: CENTRUL CONFIDENT de TRAINING & PSIHOLOGIE,  București, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5

Cât costă și cum achit?

Cost: 100 lei/persoană. Se poate achita direct la curs.

Persoanele care au mai participat la cursurile noastre vor achita doar 80 lei.

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de liberă practică. Experiența ca psihoterapeut și psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personală și cursuri de practică psihologică. Despre trainer: AICI.

Înscrieri:

Transmiteți un email la contact@psihoterapieconfident.ro scriind la subiect: “înscriere curs motivație“. Adăugați numele și un nr. de telefon. Veți primi confirmarea înscrierii.

Contact pentru întrebări, nelămuriri: 0756.310.661/0733.558.031, contact@psihoterapieconfident.ro