Workshop de FEMINITATE – 100% practic

photo-w-feminitate

Daca esti femeie, nu rata ocazia  sa iti oferi un cadou binemeritat!

Daca esti barbat,  ofera unei femei dragi un loc la workshop-ul de dezvoltare personala!

 

Obiectivul acestui curs:

Sa pleci acasa altfel dacat ai venit – cu un upgrade important la propria-ti feminitate, ceea ce cu siguranta se va remarca si din exterior.

 

Cum se va intampla aceasta:

– vei avea posibilitatea sa faci o „radiografie” asupra propriei feminitati la momentul acesta;

– vei avea ocazia sa cunosti alte  n modele de feminitate (unde n reprezinta numarul de participante la curs) si sa observi ce upgrade-uri poti face sau ce poti impartasi celorlalte din prea-plinul tau;

– vei putea face o constientizare a punctele tale forte;

– vei primi feedback-uri de la celelalte participante, care vor aduce mai multa obiectivitate asupra propriei perceptii a feminitati;

– vei fi provocata sa iesi din zona de confort si sa realizezi activitati menite sa iti sporeasca spontaneitatea si creativitatea, intr-o maniera naturala, gratie mediului securizant din punct de vedere emotional.

Garantam ca te vei amuza copios, dar vei realiza si o cercetare profunda a celor mai launtrice colturi ale propriei feminitati.

Cand: 6 Iunie, orele 18.30 – 21.30

Unde: Centrul Confident (Bucuresti, Calea 13 Septembrie nr. 71, bl 69, et 2, ap 5)

Investitie: 70 lei/persoana

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.

Inscrieri:

Transmiteti un email la contact@psihoterapieconfident.ro scriind la subiect: „workshop feminitate”. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.

Contact:  pentru intrebari, nelamuriri: 0733.558.031/0756.310.661, contact@psihoterapieconfident.ro