Workshop de FEMINITATE – 100% practic

photo-w-feminitate

Dacă ești femeie, nu rata ocazia  sa îți oferi un cadou binemeritat!

Dacă ești bărbat,  oferă femeii iubite un loc la workshop-ul de dezvoltare personală!

Obiectivul acestui curs: să pleci acasă altfel decât ai venit – cu un upgrade important la propria-ți feminitate – cu siguranță se va remarca și din exterior!

Beneficiile tale:

-vei avea posibilitatea să faci o „radiografie” asupra propriei feminități la momentul acesta;
-vei avea ocazia să cunoști alte modele de feminitate (unde „n” reprezintă numărul de participante la curs) și să observi ce upgrade-uri poți face sau ce poți împărtăși celorlalte din prea-plinul tău;
-vei putea face o conștientizare a punctele tale forte;
-vei primi feedback-uri de la celelalte participante, care vor aduce mai multă obiectivitate asupra propriei percepții a feminității;
-vei fi provocată să ieși din zona de confort și să realizezi activități menite să îți sporească spontaneitatea și creativitatea, într-o manieră naturală, grație mediului securizant din punct de vedere emoțional.

Garantăm că te vei amuza copios, dar vei realiza și o cercetare profundă a celor mai lăuntrice colțuri ale propriei feminități.

Când: 18 Iulie 2018, orele 17.00 – 21.00

Unde: Centrul Confident (București, Calea 13 Septembrie nr. 71, bl 69, et 2, ap 5)

Investiție: 100 lei/persoană

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de liberă practică, cu experiență de psihoterapeut și psihosexolog. trainer, coordonator grupuri de dezvoltare personală și cursuri de practică psihologică.

Mai multe despre trainer: AICI.

Înscrieri:

Transmiteți un email la contact@psihoterapieconfident.ro scriind la subiect: „workshop feminitate”, adăugați numele și un nr. de telefon. Veți primi confirmarea înscrierii.

Contact:  pentru întrebări și detalii suplimentare: 0733.558.031/0756.310.661, contact@psihoterapieconfident.ro