Controlul anxietatii (atacuri de panica, stres, fobii)

Controlul anxietatii – atacuri de panica, fobii, stres –

Workshop 23.08.2018

Workshopul se adreseaza persoanelor direct interesate, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti.
Beneficiile participării la curs:

Dupa parcurgerea cursului participantii vor fi capabili sa stapaneasca cu succes  cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea situatiilor stresante, atacurilor de panica, fobiilor, temerilor irationale.Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor. Participantii vor primi materiale cu informatii utile si vor realiza in cabinet exercitii practice de depasire a dificultatilor.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h).

Cand: Joi, 23.08.2018, orele 17.00 – 21.00.

Unde: CENTRUL CONFIDENT de TRAINING & PSIHOLOGIE,  Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5

 

Cost:  100 lei/persoana sau 80 lei pentru persoanele care au mai participat la cursurile CENTRULUI CONFIDENT.

 

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.

Inscrieri:

Transmiteti un email la contact@psihoterapieconfident.ro scriind la subiect: “inscriere curs anxietate“. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.

Contact pentru informatii: 0756.310.661, contact@psihoterapieconfident.ro