Depasirea depresiei si a crizelor existentiale

Curs Depasirea depresiei si a crizelor existentiale, 12 decembrie 2018

Workshopul se adreseaza atat persoanelor interesate direct de subiect, celor care vor sa ii ajute pe cei dragi, cat si psihologilor care se formeaza ca terapeuti.

Parcurgand acest curs se vor dobandi  cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care sa permita depasirea depresiei si a situatiilor de criza care va pot influenta viata.

Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor. Participantii vor primi materiale cu informatii utile si vor realiza in cabinet exercitii practice de depasire a dificultatilor.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h).

Cand: 12 decembrie 2018, orele 17.00 – 21.00.

LOCATIE: Str. Sabinelor nr.98, sector 5, Bucuresti.

Preturile pentru participarea la cursuri sunt urmatoarele:

– 100 lei/persoana 

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.

Inscrieri:

Transmiteti un email la contact@psihoterapieconfident.ro scriind la subiect: “inscriere curs depresie“. Adaugati numele si un nr. de telefon.

Veti primi confirmarea inscrierii.

Contact pentru informatii: 0756.310.661 , contact@psihoterapieconfident.ro