Teste proiective

 TESTE PROIECTIVE, curs de o zi 

– Sibiu, 4 februarie 2018

Târgu Mureș, 5 februarie 2018

– București, 10 februarie 2018

 

desenul persoanei elena cozma

CENTRUL CONFIDENT  va anunta cu mare placere inceperea inscrierilor la Cursul de tehnici proiective. Pentru studentii si masteranzii la psihologie se acorda adeverinta de practica psihologica pentru 60/90 ore (considerandu-se si practica ulterioara, folosind informatiile asimilate in timpul cursului).

 

Continutul cursului:

–         Testul Arborelui – pentru testarea adultilor, testul familiei elena cozmaadolescentilor si copiilor;

–         Testul Persoanei – pentru testarea adultilor, adolescentilor si copiilor;

–         Testul Familiei. – adresat cu precadere copiilor si adolescentilor.

 

Beneficii

Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a tehnicilor proiective, veti avea posibiltatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica profesionala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic. Va veti putea imbogati cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante (studii de caz atat ale trainerului cat si aduse de dumneavoastra).

In final, veti primi certificat de participare la curs, util la CV-ul profesional.

Cui se adreseaza:

Psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor scolari, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza copii, adolescenti si adulti.

Structura cursului: 10 ore  (orele 9.00 – 19.00) – prezentarea testelor, cu insusirea cunostintelor de aplicare a lor si sesiuni de interpretari de teste.

Costul cursului: – 180 lei/persoana sau 150 lei/persoana pentru grupuri organizate, de minim 10 persoane.

In pretul cursului sunt incluse:  activitatea de training, suportul de curs, coffee breack-uri, certificatul de participare, chiria sălii (pentru Sibiu).
Plata se efectueaza in avans, online sau prin ordin de plata, numai dupa transmiterea email-ului de inscriere si primirea facturii proforma, in contul CENTRULUI CONFIDENT:  RO37BTRLRONCRT0273056901, deschis la Banca Transilvania.
Locatia:
 
BucureștiCONFIDENT TRAINING, Calea 13 Septembrie nr.71, b.69, sc.1, ap.5, interfon 5, Bucuresti (vis-a-vis de Catedrala Mantuirii Neamului – Parlament)
Sibiu: locația va fi anunțată la înscriere
Inscrieri si informatii:

Pentru inscriere, va rugam sa transmiteti email la contact@psihoterapieconfident.ro mentionand la subject:  „curs de teste proiective București ” sau „curs de teste proiective Sibiu” iar in cuprins: numele, prenumele si un numar de telefon pentru eventuale informatii de ultima ora. Tel.: 0733.558.031 Elena Cozma.

Studentii care doresc adeverinta de practica, sunt rugati sa transmita universitatea, facultatea, anul si forma de invatamant,  numarul de ore cerute de facultate. Veti primi un email de confirmare a inscrierii in maximum 48 h.

Coordonator cursElena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica. Formari si specializari in Psihodrama, Terapii scurte, orientate pe obiective si solutii, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Experienta in psihoterapie – copii, adolescenti si adulti-  individuala/de familie, workshop-uri, dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica.

 

ALBUME FOTO DE LA CURSURILE DE TESTE PROIECTIVE ANTERIOARE:

Curs TESTE PROIECTIVE, 8 decembrie 2017, Bistriţa

Curs TESTE PROIECTIVE, 9 decembrie 2017, Beclean

Curs TESTE PROIECTIVE, 15 octombrie 2017, Gura Humorului

Curs TESTE PROIECTIVE, 14 octombrie 2017, Iasi

Curs TESTE PROIECTIVE, 09 septembrie 2017, Bucuresti, Hotel Parliament

Curs de TESTE PROIECTIVE, 21 februarie 2017, la Bacău

Curs de TESTE PROIECTIVE, 4 februarie 2017, București, Hotel Ibis Parlament

Curs TESTE PROIECTIVE, 16 iulie 2016, la Centrul Confident

 

 

 

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn